Zyrat më interesante në botë për vitin 2014

0

Edhe këtë vit, për të katërtën herë me rradhë është bërë përzgjedhja e zyrave më interesante në botë. Ndër kompanitë e përzgjedhura janë disa gjigant botërorë, të cilët kanë bërë investime të mëdha në krijimin e një ambienti sa më të përshtatshem dhe relaksues për punonjësit e vet. Thuhet se të gjitha këto zyra janë ndërtuar në tre vitet e fundit. Sic mund të shihni nga fotot në vijim, hapësirat e punës ofrojnë kushte jashtëzakonisht të mira, kurse dizajnet jane tejet frymëzuese, moderne dhe interesante.