Ulqinakët e Durrësit

0

Të premten mbrëmje, në sallën e Qendrës për Kulturë, u shfaq dokumentari i Cani Lazos: “Familjet ulqinake në Durrës”

Pas fjalës hyrëse të vetë autorit, fjalën e mori drejtori i Qendrës për Kulture, Nail Draga, i cili e përgëzoi autorin për dokumentarin dhe falenderoi të pranishmit për pjesmarrje.Pas tij një fjalim emocional mbajti  zotëri Zyhni Beqiraj (Ustabeqiri), kryetar i shoqatës kulturore “Ulqini” nga  Durrësi.

Ai shprehu falenderimet e tija për të gjithë ato që kanë bërë të mundur realizimin e këtij dokumentari, e posacërisht Cani Lazon.

Më poshtë mund të shihni foto dhe një pjesë nga ky dokumentar.

https://www.youtube.com/watch?v=139LhhC9ifk