Ullishta e Ulqinit: Peisazh mahnitës dhe i harruar (VIDEO)

0

Video e realizuar nga kompania Airworx nga Sërbia.

Ullishta e Ulqinit në objektivin e profesionistëve kombinuar me sportin ekstrem.

Për videon që publikohet në internet thuhet: “Darko Chez krijon një vepër artistike nga kjo pamje duke kaluar me longboardin e tij pranë drujve të ullirit. Stili i tij përshtatet me magjinë e këtij vendi derisa ngadalë kalon peisazhet mahnitëse dhe të harruara”.