Të dielen drama “Nata e Buzmit/Vishkujve”

0

Në Shtëpine e Kulturës, të dielen në ora 19.00 do të shfaqet drama “Nata e Buzmit/Vishkujve”

Drama eshte bashkëpunim i rinisë nga Kishat Tona dhe “Ansambli Shqiponja” nga Malësia.

Në Tuz, drama do të shfaqet të shtunën në ora 19.00.