Tuesday, November 19, 2019
Ballina Etiketimet Teatri kombetar i malit te zi

Etiketim: teatri kombetar i malit te zi

Gjylie Pelingu dhe “Burimi” interpretuan në Teatrin Kombëtar të Malit të...

0
Gjylie Pelingu dhe grupi "Burimi" intepretuan më 29 shtator në Teatrin Kombëtar të Malit të Zi, në një koncert të përkrahur nga Fondi Për...