Friday, November 27, 2020
Ballina Etiketimet Fondi per pakica

Etiketim: fondi per pakica

Gjylie Pelingu mbajti koncertin recital në Durrës

Gjylie Pelingu mbajti sonte në Durrës koncert recital, e shoqëruar nga Orkestra e Teatrit të Durrësit "Aleksandër Moisiu", me dirigjent prof. Petrika Afezolli, i...

Gjylie Pelingu dhe “Burimi” interpretuan në Teatrin Kombëtar të Malit të...

Gjylie Pelingu dhe grupi "Burimi" intepretuan më 29 shtator në Teatrin Kombëtar të Malit të Zi, në një koncert të përkrahur nga Fondi Për...

MOST POPULAR

HOT NEWS