Friday, December 6, 2019
Ballina Etiketimet Delegacion

Etiketim: delegacion

Zyrtarët e Komunës së Ulqinit u takuan me delegacionin e Kuvendit...

0
Në Mal të Zi po qëndrojnë për vizitë zyrtare anëtarët e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie sociale të Kuvendit të Kosovës, kryesuar nga kryetarja dr. Flora Brovina. Delegacioni vizitën e filloi...

Bashkësia Islame në funksion të PD-së së Gjekës?

1
Gjatë muajit mars nje delegacion i Partisë Demokratike të Fatmir Gjekës mori pjesë në një sërë takimesh në Turqi. Një nga këto takime ishte...