Tuesday, November 12, 2019
Ballina Etiketimet Burimi

Etiketim: burimi

Gjylie Pelingu dhe “Burimi” interpretuan në Teatrin Kombëtar të Malit të...

0
Gjylie Pelingu dhe grupi "Burimi" intepretuan më 29 shtator në Teatrin Kombëtar të Malit të Zi, në një koncert të përkrahur nga Fondi Për...