Sa fitojnë kengëtarët shqiptarë? Ja edhe lista

0

Në pjesën shtesë të së shtunës të gazetës “Panorama” ka dalë edhe lista e këngetarëve shqiptar e renditur sipas cmimit të angazhimit të tyre.Cmimi është për një natë fundjave ose një natë feste.

Listë qe “Panorama” ka arritur ta sigurojë nga menaxherët e e tyre dhe të lokaleve ku këndojnë. Nga muzika moderne e deri tek ajo tallava, ja cilët janë emrat më të paguar.