Rakçeviq në levizjen qytetare të Abazoviqit?

0

Sipas agjensisë së lajmeve MINA,Këshilli Themelues i Levizjes Qytetare, ku një nga lideret do të jetë edhe deputeti nga Ulqini, z.Dritan Abazoviq, pritet të mbahet në muajin Shkurt.

Sipas portalit cdm.me,burime të pakonfirmuara bëjne të ditur se përvec Abazoviqit dhe Bojaniqit, në levizje do të marrin pjesë edhe Zharko Rakçeviq nga Forumi 2010, profesoresha Bozhena Jelushiq, si dhe Rade Bojoviq nga Pravedna Crna Gora.

Sipas Abazoviqit, kjo levizje do të bazohet në ekonomi dhe vlerat europiane.