Qëndra për Kulturë shpall audicion

0

Qëndra për Kulturë ka shpallur audicion për zjedhjen e këngëtarëve për festivalin e X të këngës për fëmijë Ulqin.

Të gjithë femijët që deshirojnë të shprehin talentin e tyre dhe të konkurojne për pjesmarrje në Festivalin e X “Jubilar” të këngës për fëmijë mund të vijn me datën 25.Dhjetor 2014 në ora 19h në sallën e Qendrës për Kulturë.

Duhet të përgatisin një ose dy këngë të cilit do stili muzikor dhe komponim sipas dëshirës së tyre, ku juria profesionale do vlerësojë aftësitë interpretuese.

Për çdo informatë më të hollësishme mund të kontaktoni në këto adresa:

 

069 524 244 Drejtori i Festivalit

067 369 715 Udhëheqsi Artistik

(ljamiadzemovic@gmail.com)

069 907 021 Menaxheri i Festivalit

(cani@t-com.me)