Podgorica dhe bregdeti pa rrymë elektrike

0
Kryeqyteti, si dhe nje pjesë e madhe e bregdetit të Malit të Zi ka mbetur pa energji elektrike sonte rreth orës 21:45, por nga sistemi i transmisionit elektrik ende nuk ka informacione zyrtare mbi ketë. Sidoqoftë, thuhet që kjo situatë është shkaktuar pasi që ka ardhur deri tek dështimi i rrjetit të transmisionit të energjisë dhe si rezultat, shumica e konsumatorëve në këto qytete mbetën pa energji elektrike.
Poashtu, me te njejtin problem janë ballafaquar edhe banorët e Cetinjës, disa here gjatë ditës së sotme.