Pink Panther Tour në Ulqin (foto)

0

Ashtu sic edhe kemi paralajmeruar para disa muajve, Pink Panther Tour do të ndodhet në Ulqin me datën 5 maj. Ky karavan i makinave luksoze do të vazhdojë më pas drejt Kroacisë dhe vendeve tjera europiane.

Fillimisht karavani vshtë nisur nga Franca duke përshkuar Cekinë, Hungarinë, Serbinë dhe së fundmi Malin e Zi dhe Ulqinin.