Organizimi i Vitit të Ri do të mbështetet edhe nga afaristët

0

Në takimin e mbajtur me afaristët e qytetit, kryetari i komunës Fatmir Gjeka dhe drejtoresha e OT-se Zana Sarvan, kanë marre përkrahjen e tyre për organizimin e koncertit te Vitit te Ri që do të mbahet në Ranë.

Barren më të madhe financiare do ta ketë vetë komuna, kurse një pjesë e shpenzimeve do të mbulohet nga afaristët.

Koncerti që do të mbahet më 31 dhjetor fillon në ora 18 dhe të ftuar janë këngëtare të njohur të rajonit si Genta, Sladja Delibashiq, Leonora Jakupi…