Notat e nxënësve online në Mal të Zi!

0

Në festivalin e të arriturave në fushën e informatikës Infofest 2014, i cili është mbajtur në Budva, Ministria e Arsimit ka prezantuar ueb faqen e re, në të cilën prindërit mund të përcjellin online notat e fëmijëve të tyre. Linku i faqes ësht www.ocjene.edu.me

Përveç notave, faqja mundëson përcjelljen edhe të mungesave ose sjelljes së nxënësve, por edhe informimin lidhur me mbledhjet e prindërve dhe gjëra të tjera që kanë të bëjnë me procesin shkollor.