Në farmacinë Pharmalife në Ranë matje e sheqerit falas

0

Me rastin e Ditës së Diabetit, Farmacia Pharmalife, të gjithë qytetarëve të interesuar të Ulqinit do t’i mundësojë matje të nivelit të sheqerit dhe vitaminave në gjak.

Në prezencën dhe këshillat e mjekut specialist nga Podgorica, matja e sheqerit dhe vitaminave do të bëhet të premten nga 11:00-15:00 në farmacinë Pharmalife në Ranë.