Ministri Numanoviq nesër në Ulqin

0

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave dr Suad Numanoviq të premten, me 24 tetor, do vizitojë Ulqinin. Gjatë kësaj vizite, ministri Numanoviq do takohet me kryetarin e komunës Fatmir Gjekën. Takimi do mbahet në kabinetin e kryetarit të komunës, në ora 11:30. Pas takimit (në 12:30) pritet që ministri të japë kumtesë për shtyp.

Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave kombëtare / Byroja publike