Kujdes nga virusi i ri në Facebook

0

Sic ndoshta tashmë e kanë vërejtur edhe shumë përdorues të rrjetit social Facebook, një virus i ri është duke infektuar dhjetra mijëra kompjutera dhe telefona këto ditët e fundit.

Virusi shpërndahet nëpërmjet “linkspam virus” duke i terhequr përdoruesit të hapin faqen me tipare pornografike.

Zëdhensja e rrjetit Facebook ka bërë të ditur se kompania është duke u marrë me këtë problem dhe po kerkon një zgjidhje sa më të shpejtë

Nëse në faqen tuaj të facebook shfaqet fotoja e cila ndodhet në sfond të këtij lajmi, mos e klikoni.