Kryetari i komunës së Librazhdit viziton Ulqinin

0

Kryetari i komunës së Ulqinit,Fatmir Gjeka, priti sot në vizitë homologun e tij nga Librazhdi, Enver Shkurtin.

Në takim u bisedua për problemet e përbashkëta si dhe mundësite e bashkëpunimit ndërmjet dy komunave.