Krivokapiq: Ato që shiten token e Kripores duhet të dënohen

0

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq, tha gjatë mbledhjes së Këshillit Parlamentar për Stabilizim dhe Asocim, se ato që në mënyrë të paligjshme kanë shitur token shtetërore si pasuri të Kripores akoma nuk janë dënuar.

Krivokapiq situatën në Kripore e krahasoi me luftën e Servantesit me mullinjtë e erës, pasi përgjegjësit për gjendjen kaoitke në Kripore, dhe ato që shitën token e saj, nuk janë para drejtësisë.

Mbledhjen, përveç Krivokapiq, e udhëhoqi edhe Aneliz Dods, deputete e Parlamentit Europian.