Komuna në atmosferë festive

0

Në prag të festave të fundvitit, ndërtesa e komunës së Ulqinit ka ndërruar pamje.

Edhe pse dikujt ndoshta më shumë i bën përshtypje  bredhi i stolisur,apo kaprolli me drita blu, më shumë rëndësi ka që ndërtesa nuk është më në terr si më parë, dhe se monumenti falenderues i refugjatëve të Kosovës  me në fund shihet edhe natën.

Le të shpresojmë që kjo atmosferë të bartet edhe përtej festave.

unnamed1 unnamed2 unnamed3 unnamed4 unnamed6