Komuna e pafuqishme të ndal devastimin e bulevardit!

2

Sic duket, komuna e Ulqinit nuk ka fuqinë të ndaloje as devastimin në rrugët e saja kryesore.

Sic do të shihni nga fotot e mëposhtme, shkatërrimi i bulevardit nga investitori Castellana vazhdon ende.

Dy palmat dhe mesi që ndanë dy korsitë, tani nuk ekzistojnë më.

2 KOMENTET

  1. Me se miri do te ishte te japin dorheqje punetoret e komunes qe jan kompetenta per keto pune.TURP.

  2. Me izen te kryetarit te komjnes e kajn cart, personalisht e ka nenshkru lejen per me e cart se askerkush nuk ka dasht. Bravo kryetar kryesore ke ble jelken 9.000 euro e sa i prket problemit si ka me noll ne bulevar ska lidhje. Kryetari ka fuqi me pjnu per te miren tone par ka edhe fuqi me shkatrru.

Comments are closed.