KKSH: Program artistik me rastin e 7 Marsit

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve me rastin e 7 Marsit , Ditës së Mësuesit, do të organizojë program artistik në Qendrën për Kulturë në Ulqin.
Programi do të fillojë në ora 19.00, kurse i ftuar special do të jetë aktori i njohur shqiptar Mirush Kabashi.

 Financimi i këtij organizimi mundësohet  nga Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të popujve pakicë.