KKSH me aktivitete të shumta për festën e 28 Nëntorit!

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve do të organizojë disa aktivitete për festën e 28 nëntorit, në Ulqin, Tuz dhe Plavë, më datat 25, 27 dhe 28 nëntor.

Programin e plotë mund ta shihni në vijim:

 

E martë, 25 nëntor 2014

“Epoka në pentagram” – koncert premierë i solistëve & Orkestrës Simfonike të Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit – Tiranë me rastin e festave të nëntorit

(Qendra e Kulturës – Ulqin, ora 19.00)

Orkestra Simfonike e TKOB-së
Orkestra Simfonike e TKOB-së

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E enjte, 27 nëntor 2014

“Rreth flamurit” – program kulturo-artistik në bashkëpunim me SHKA “Dedë Gjo Luli” dhe SHKA “Koha”

(QIK “Malësia” – Tuz, ora 19.00)

SHKA Dedë Gjo Luli
SHKA Dedë Gjo Luli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E premte, 28 nëntor 2014

“Maratona e Pavarësisë” 2014 në relacionin Ulqin – Shkodër

  (Nisja përpara Komunës së Ulqinit, ora 10.00)                                                                              

 

Program festiv në bashkëpunim me Shoqatën “Alpet Shqiptare” dhe SHKA “Maja e Karajfilit”

(Pallati i Kulturës – Plavë, ora 13.00)