KK: Aprovohet edhe vendimi për hapjen e tenderit për shitjen e tokës në Pinjesh

0

Në mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Ulqinit u miratua sot edhe pika e dytë e rendit të ditës, ajo për hapjen e tenderit për shitjen e tokës ndërtimore në Pinjesh.

Vendimi u miratua me 18 vota për dhe 7 të përmbajtur.