Hotelet me dizajnin më të mirë në Evropë

0

Edhe këtë vit, për të 16-in vit me radhë, janë ndarë çmimet për dizajnin më të mire të hoteleve evropiane, që konsiderohen si çmimet më prestigjoze në fushën e projektimit të hoteleve.

Nominimet janë shumë të larmishme si në stil ashtu edhe gjeografikisht, duke filluar nga Mbretëria e Bashkuar, Hollanda, Spanja, Gjermania dhe deri tek Italia. Më poshtë mund të shihni disa nga dizajnet në garë të cilat synojnë finalen.

Hoteli më i ri luksoz në Amsterdam, Waldorf Astoria, i cili është i vendosur në zonën e ish-gjashtë vilave të ndara përgjatë kanalit

a1

 

Scotland’s Inn, i cili është vendosur në shtëpitë shumëngjyrëshe të ish-hotelit John O’Groats, i ndërtuar në vitin 1875

a2

 

Chedi Andermatt në alpet zviceriane, i dizajnuar nga Denniston Architects

a3

 

 

Chedi Andermatt, dizajnuar nga Denniston Architects

a4

 

Rosebery Caffe Bar, i cili gjendet ne hotelin Mandarin Oriental London, dizajnuar nga GA Design International

a5

 

Restorant në 25hours Hotel Bikini Berlin, dizajnuar nga Studio Aisslinger

a6

Berners Tavern dhe Punch Room në hotelin The London Edition, të cilin e ka dizajunuar Yabu Pushelberg

a7

 

Bar-i hotelit Ham Yard në Londër

a8

 

Aman Canal Grande në Venecia, dizajnuar nga studio Denniston

a9

Apartamenti Barcelona në hotelin Mandarin Oriental Barcelona, i dizajnuar nga Patricia Urquiola

a10