Gjylie Pelingu koncert recital në Durrës

0

Gjylie Pelingu, sopranoja nga Ulqini, do të mbajë koncert recital më 12.11.2014 në Durrës, e shoqëruar nga Orkestra e Teatrit të Durrësit “Aleksandër Moisiu”, me dirigjent prof. Petrika Afezolli, i cili është dekan i Akademisë së Arteve Tiranë.

Koncerti është nën udhëheqjen e Manjola Nallbanit dhe repertori që do performohet është i huaj dhe shqiptar, duke përfshirë Mozartin, Catalanin, Shubertin, Di Chiara, Cesk Zadenë dhe Prenk Jakovën.

Koncerti recital organizohet nga Pallati i Kulturës i Durrësit dhe Bashkësia e Ulqinakëve të Durrësit.

Koncerti do të fillojë në ora 18:00.

gjyliepelingu2