Ekskluzive: Studentët shqiptarë në Turqi ndjekin ndeshjen e kombëtares

0

Studentët shqiptarë në Ankara të Turqisë janë mbledhur për të ndjekur ndeshjen së bashku. Ata janë studentë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, si dhe nga Ulqini.