Dështim i Miss Globit!

1

Një pjesë e spektaklit Miss Globe, i cili organizohet nga Miss Globe dhe Deliart Association nga Tirana, u mbajt mbëmë në Ulqin, ku u përzgjodh Miss Talenti. Këtë titull e fitoi vajza që përfaqësonte Siberinë.

Ngjarja e mbajtur në sallën e Qendrës për Kulturë, të cilën e financoi Komuna e Ulqinit, ishte dështim, pasi prezentë ishin një numër shumë i vogël njerëzish, siç mund ta shihni në foto.

Gjatë qëndrimit të tyre në Ulqin, pjesëmarrëset e këtij evenimenti dhe organizatorët ishin të vendosur në hotel Mediteran.

 

1 Koment

  1. Nuk e ka fajin Fatmiri per organizim par e ka fajin Fatmiri si e nigjen Meto Gjonin per kta pralla fmish deri sa komuna isht ne bllokad, e cka isht ma e keqja deshten fare e tan tuj nigju Meton e Petri Bozon si me u knaq tu shiku femra te reja. Marre skajn..

Comments are closed.