Bëhet promovimi i Lëvizjes Qytetare

0

Sot është bërë promovimi i subjektit të ri në skenën politike të Malit të Zi, Levizjes Qytetare.

Në konferencë për shtyp koordinatori i Këshillit Inicues, Zharko Rakceviq, tha se se sistemi njëpartiak ka uzurpuar pushtetin, dhe se qëllimi i Lëvizjes është ndryshimi i tij.

5498055c-50f4-4143-9a10-60625c338451-zarkokokijiji-previewOrg

 

Dritan Abazoviqi, ne deklaratën e tij, tha se Lëvizja Qytetare është një dhuratë e Vitit te Ri per qytetarët e Malit të Zi.Ai theksoi se kjo lëvizje do të bashkëpunoje me ato subjekte opozitare me të cilët ndajnë të njëjtat vlera, kurse bashkëpunimi me PDS nuk vjen në konsiderim.

5498006b-2a1c-4fac-a416-59e75c338451-porte2212-preview

Përvec Abazoviq dhe Rakceviq, anëtarë të Këshillit Inicues jane: Bozhena Jelusic, Milos Konatar, Sladjana Kavariq, Mladen Bojaniq, Rade Bojoviq, Branko Lukovac, Boban Batriqeviq, Emin Durakoviq, Sherbo Rastoder, Rade Milosheviq, Dragan Qiro Cvetkoviq, Miro Peroviq, Nihad Krshiq  dhe Danilo Lakiq.