“Art Club” shënon 27 vjetorin e themelimit

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 27-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it), të enjten, më 28 dhjetor 2017, në orën 11.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.