Aksidenti: 53 udhëtarë, 4 të lenduar rënde, 26 lehtë, dhe një rast vdekjeje

0

Në aksidentin e ndodhur disa orë më parë në rrugën Tivar – Ulqin tek Fusha e Merkotit,  kanë udhetuar 53 persona që po ktheheshin nga Kroacia.Prej tyre 4 janë plagosur rënde, 26 lehte kurse një grua ka mbetur e vdekur.

Të plagosurit janë shtruar në spitalin e Tivarit, kurse ato të lenduar rënde janë dërguar në Qendrën Klinike në Podgoricë.

Në spital për vizitë të të lënduarve kanë shkuar edhe shumë personalitete nga Shqipëria, Tivari dhe Ulqini.

Pritet edhe arrdhja e ministrit të shëndetësisë së Shqiperisë, Ilir Beqaj.

Për më tepër shihni fotot….