Agjenda e Dolcinium International Festival

0

Më poshtë mund të gjeni agjendën e Dolcinium International Festival, i cili do të mbahet gjatë kësaj fundjave, duke filluar nga data 16 tetor deri më datë 19 tetor.

DOLCINIUM INTERNATIONAL FESTIVAL (16-19.10.14)

 

16.10 – Dita e Shegës (Katërkollë) 

11.00h – Hapja e manifestimit me SHKA Tradita

11.15h – Fjala përshëndetëse e organizatorit

-Fatmir Gjeka, kryetari i Komunës se Ulqinit

– Kabil Kurti, kryetari i BKA

– Përfaqësuesi i Ministrisë së Turizmit

– Zana Sarvan, drejtore e OTU

Vizita e stendave

11.45h – program kulturor

12.10h – Shfaqja e ansamblit Shota

 

17.10. – Koncert Folklorik në Plazh të Vogel (12 SHKA nga vendi dhe rajoni) 

16.00h – Mbledhja në sheshin e ullirit

17.00h – Defile e gjithë pjesëmarrësve folklorikë

19.00h – Fillimi i koncertit folklorik

22.00h – Ndarja e falënderimeve dhe dhuratave

 

18.10. – Koncert muzikor

 17.00h – Degustimi i kuzhinës tradicionale ulqinake

19.00h – Koncerti i Adrian Lulgjurajt

21.00h – Koncerti i Sergej Cetkovic

– Fishekzjarre –

 

19.10. – Dita e fundit 

10.00h – Konferenca për media

11.00h – Përcjellja e pjesëmarrësve