Fillon ndërtimi i rrugës Deçan – Plavë

0

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga ministri i Infrastrukturës, Fehmi Mujota, ka marrë pjesë në përurimin e fillimit të punimeve në rrugën Deçan – Plavë.

Kjo rrugë paraqet lidhjen më të shkurtër të Kosovë me Malin e Zi dhe ka qenë një synim e dëshirë e kamotshme e shumë brezave në të dy anë e kufirit.
Në  përurim ishte i pranishë m edhe Kryetari i Komunës së Plavës, Orhan Shahmanoviq, i cili është shprehur se shpreson që ky do të jetë një mësim i mirë për Malin e Zi, që të nisin punimet edhe në pjesën e rrugës nga Plava për në Deçan.

 

 

plava1