Zëri i Amerikës: Krishtlindja në Mal të Zi (video)

0

Në kishat dhe famullitë katolike në Mal të Zi, besimtarët e krishterë kanë festuar Krishtlindjen duke u lutur për paqe dhe qetësi, dashuri dhe mirëkuptim. Në kishën e Shën Markut, në Shtoj të Ulqinit, festa e shenjtë e Krishtlindjes mblodhi besimtarët e të gjitha feve.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj sjell hollësi nga Ulqini.