Zëri i Amerikës: Të drejtat e shqiptarëve në Malin e Zi (video)

0

25 vjet pas zgjedhjeve të para shumëpartiake, shqiptarët kanë mbetur në një pozitë jo të volitshme përsa i përket lirive të të drejtave si komunitet në Mal të Zi. Ky ishte përfundimi i tryezës së rrumbullakët me temën “Shqiptarët dhe pluralizmi në Mal të Zi”, që u mbajt në Ulqin.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj sjell hollësi nga Ulqini.