Zëri i Amerikës: Pjesëmarrja e shqiptarëve në qeverinë e re të Malit të Zi (video)

0

Ministri i të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave në Mal të Zi, z. Mehmet Zenka thekson rëndësinë e përfshirjes së shqiptarëve në Qeverinë e re malazeze. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, z. Zenka tha se shqiptarët me këtë rast fitojnë në shumë aspekte dhe mbesin faktor i rëndësishëm politik në Mal të Zi.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën: