Zëri i Amerikës: Intervistë me drejtoreshën e OT-së Zana Sarvan për sezonin turistik (video)

1

Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Ali Salaj, bëri një intervistë me drejtoreshën e Organizatës Turistike të Ulqinit, Zana Sarvan.

Në bisedë u trajtua tema e sezonit turistik, problemet e ndryshme dhe arritjet e komunës në menaxhimin sa më të mirë të tyre.

 

1 Koment

Comments are closed.