Vizion Plus: Shqiptarët, kombi dhe feja (video)

0

Në emisionin “Dritare me Rudinën” në televizionin e Shqipërisë Vizion Plus, ishte i ftuar edhe aktivisti i njohur nga Ulqini Xhemal Peroviq.

Tema e emisionit ishte “Shqiptarët, kombi dhe feja”.

Emisionin mund ta ndiqni më poshtë.