„Vijesti“: ndalohen disa persona për vjedhje në bunë

0

Inspektorët e Policisë së Ulqinit ndaluan javën e kaluar disa persona për shkak të dyshimit se në njëfarë mënyre morën pjesë në vjedhjen e motorëve nga barkat në Bunë gjatë nëntorit dhe dhjetorit, raporton  „Vijesti“.

Një person për të cilin dyshohet se ka shënjestruar motorët, ka ra në poligraf, si dhe citohet inspektori i cili tha se së shpejti rasti do të zbardhet.

Për një kohë të shkurtër në Bunë u zhduken disa motorë dhe një barkë.