Vazhdon shkatërrimi i Ulqinit. Devastim c’njerzor i pjesës më atraktive të qytetit

0

Shkatërrimi i zonave më atraktive të Ulqinit është në vazhdim e sipër, kësaj radhe me devastimin e një pjese të Pyllit të Pishave nga investitori Sabahudin Beqiroviq.

Reagimi i parë ka ardhur nga Lëvizja Qytetare URA, e cila e ka dënuar aktin e papërgjegjshëm su dhe indiferencën e organeve kompetente.

Nga Komuna e Ulqinit dhe Ministria e turizmit nuk ka pasur kurrfarë njoftimi, por pritet që kjo të ndodhë në ditët në vijim.

Foto: www.vijesti.me