Vazhdon rreziku nga bagëtitë në rrugën e Shtojit

0

Sic mund të shihni edhe nga fotot e dërguara nga një lexuesi ynë, rreziku nga bagëtitë në rrugën e Shtojit vazhdon të jetë prezent.

Edhe pse bagëtitë janë rrezik serioz, shumë më e rrëzikshme është mosrespektimi i rregullave të komunikacionit nga grahësit e automjeteve, të cilët shpeshherë qarkullojnë me shpejtësi dyfish më të lartë se e lejuara.

Megjithë apelet e ndryshme që bagëtitë të mos lihen të enden të lira gjatë natës, dhe që shoferët të kenë kujdes me shpejtësinë, gjëndja duket se nuk po ndryshon nga asnjëra palë.

 

image