Vandalët përsëri na aksion! Pas hartës turistike radha e automjeteve

0

Vandalizmi që ditët e fundit po shfaqet afër mureve të kalasë së Ulqinit, duket se nuk ka të sosur.

Pas hartës turistike nga ku ishte fshirë mbishkrimi shqip i qytetit, radhën e kanë automjetet parkuara. Një numër i konsiderueshëm tyre sot kanë zbardhur me goma të shpuara dhe pa pasqyra.

Banori i kalasë Ismet Karamanaga, në faqen e vet në facebook, ka postuar disa fotografi ku shihen qartë dëmtimet në automjete.

Rast i tillë ka ndodhur edhe para dy viteve por policia duket e pafuqishme të zbardhë ngjarjet.

11065609_10206071752417058_1036025909162642273_n