Top lista e 100 mbiemrave më të shpeshtë shqiptarë

0

Surprizë apo e pritshme, këto janë 100 mbiemrat më të përdorur shqiptar. Disa prej tyre janë mjaft të shpeshtë edhe në rajonin e Ulqint dhe pjesët tjera ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi.

Biejne në sy mbiemrat si Dervishi, Rama, Abazi, Kraja, Luka..etj, që janë shumë prezent edhe tek ne.

TOP LISTA E MBIEMRAVE

 1. Hoxha
 2. Shehu
 3. Prifti
 4. Çela
 5. Leka
 6. Dervishi
 7. Hysi
 8. Rama
 9. Dibra
 10. Abazi
 11. Sinani
 12. Gjika
 13. Kola
 14. Kraja
 15. Luka
 16. Duka
 17. Gjoka
 18. Murati
 19. Kristi
 20. Mulo
 21. Muço
 22. Andoni
 23. Hasani
 24. Koçi
 25. Frashëri
 26. Ruçi
 27. Zeneli
 28. Papa
 29. Spahiu
 30. Balla
 31. Bushati
 32. Gjoni
 33. Brahimi
 34. Kanani
 35. Alikaj
 36. Arapi
 37. Çaushi
 38. Halili
 39. Thanasi
 40. Xhafa
 41. Aliaj
 42. Basha
 43. Mezini
 44. Sula
 45. Agolli
 46. Gjata
 47. Haxhiu
 48. Jaho
 49. Kodra
 50. Lako
 51. Mehmeti
 52. Niko
 53. Osmani
 54. Pano
 55. Bardhi
 56. Cani
 57. Deda
 58. Demiri
 59. Hasa
 60. Kasa
 61. Mema
 62. Myftiu
 63. Peçi
 64. Shtylla
 65. Toska
 66. Treska
 67. Ymeri
 68. Zaimi
 69. Bezhani
 70. Dedja
 71. Duro
 72. Kamberi
 73. Kote
 74. Laçi
 75. Laze
 76. Malaj
 77. Marku
 78. Hana
 79. Shyti
 80. Skënderi
 81. Berberi
 82. Dede
 83. Elezi
 84. Gjergji
 85. Jakupi
 86. Koka
 87. Kondi
 88. Luarasi
 89. Vata
 90. Meçe
 91. Nikolla
 92. Rexha
 93. Saraçi
 94. Xhani
 95. Dangëllia
 96. Shalsi
 97. Madhi
 98. Begu
 99. Myslimi
 100. Kaleshi