Top Channel: Në Plavë e Guci, shqiptarët luftojnë për identitetin kombëtar (video)

0

Televizioni Top Channel nga Shqipëria ka realizuar një kronikë për problemet  rajonit të Plavës dhe Gucisë.

Për më tepër ndiqni kronikën në videon e mëposhtme