Të premten promovimi i librit së shkrimtares Edita Nimanbegu

0

Të premten me 2 tetor 2015 me fillim në ora 19.00 në galerinë e arteve të Qendrës për Kulturë, do të mbahet promovimi i librit “Shtigjet e fatit” i shkrimtares nga Ulqini Edita Nimanbegu.

Promovimi organizohet nga Qendra për Kulturë dhe Libraria Arti.
Sponsor i botimit të librit është Fondi për mbrojtjen dhe realizimin e të drejtave të pakicave.