Tahiri: Dorëheqja e Dreshaj vetëm për shkaqe materiale

1

Ish kryetari i Këshillit Kombëtar të shqiptarëve Tahiri Tahiri, në një publikim
të vetin në rrjetin social facebook, ka deklaruar se nënkryetari i këtij këshilli Pal Dreshaj nuk ka dhënë dorëheqje për shkak të principeve por vetëm për arsye materiale.

Tahiri nuk dha detaje të mëtejshme në lidhje me këtë, por ky rast tregon një tendencë të vazhdueshme të zyrtarëve shqiptar që të kamuflojnë arsyet banale të veprimeve të veta me gjoja luftën për drejtësi dhe rrespektim të principeve.

1 Koment

  1. Tahiri ka plot te drejt. Diku nuk I pasken dalur llogarit. Nuk arriti te materializoj perkrahjen qe i dha Nimanbegut is e ka ba llogari te veta duke menduar se eshte ma profitabile me dhan dorehekje demostrative per te lan pershtypje qe ka principe. Sa i tendukshem.

Comments are closed.