Wednesday, July 8, 2020
Ballina Etiketimet Shpenzime mediatike

Etiketim: Shpenzime mediatike

Rebalansi 2015: 50.000 euro në xhepat e portaleve dhe gazetarëve!

Viti që po përfundon ka kaluar në shenjë të shpenzimeve të Kryetarit të Komunës që shpesh nuk ka ngurruar të hedhë akuza drej portalit tonë për...

Kryetari Gjeka: Edhe 8000€ të shpenzuara KOT!

Shpenzimet e pafund të kryetarit në ushqim dhe pije, makina të paguara me çmime të fryera, kostume e fshesa elektrike, duket se janë kthyer...

MOST POPULAR

HOT NEWS