Wednesday, August 12, 2020
Ballina Etiketimet Servantesi dhe Dulcinea

Etiketim: Servantesi dhe Dulcinea

Flutur Mustafa merr shpërblimin si aktorja më e mirë

Për interpretimin e rolit aq të njohur të Dulcinesë në dramën “Servantesi dhe Dulcineja”, Flutur Mustafa u shperblye me cmimin si aktorja më e...

Flutur M. Mustafa: Vazhdon suksesi i dramës “Servantesi dhe Dulcinea”

Servantesi dhe Dulcinea e tij bashkë me Kapedan Arnaut Mamin dhe Mehmet Begun, shoqëruan sot gazetarët e TV PRVA të Malit të Zi në...

MOST POPULAR

HOT NEWS