Saturday, January 25, 2020
Ballina Etiketimet Rebalansi i buxhetit

Etiketim: Rebalansi i buxhetit

Rebalansi 2015: 50.000 euro në xhepat e portaleve dhe gazetarëve!

1
Viti që po përfundon ka kaluar në shenjë të shpenzimeve të Kryetarit të Komunës që shpesh nuk ka ngurruar të hedhë akuza drej portalit tonë për...